.

Första puffenKommentarer

Spara mina uppgifter!

« Namn

« Mail (publiceras ej)

« Hemsida


Från Rebecca

Tilly tycker jag är världens finaste namn då jag sagt sen jag var liten att jag ska döpa en flicka till det. Så det var givet när vi fick reda på att vi väntar en flicka. Så bra smak ;)

2012-04-23 | 15:11:19 http://bebislangtan.blogg.se/
Från Rebecca

Haha ja ,det är alldeles sant :)

På rul vart jag satt den 26 september,men tror inte det stämmer för då skulle jag fått plus när det inte ens går och se,tror hon kommer titta ut runt 18 september. När är ni beräknade ? :)

2012-04-23 | 15:43:10 http://bebislangtan.blogg.se/
Från Jessica å Duke

Vår tös heter ju Evelina och Lova Madelene i andranamn. Lova för att det var det namnet jag önskade ha som förnamn, men pappa fick bestämma :-) Det blev även hans efternamn- Paulsen. Ert Björnemalm Linder blir ju jättefint!Appropå hund så, du har säkert redan lärt henne sånt, men nyttohundsgrejor. Plocka upp saker (guld värt när man är preggo!!) och bära och hämta saker. Sånt gör vi ibland, å jag utökar svårigheten genom att ta nya saker och material. Ex glas och metall. Har precis kommit på att han inte apporterat en strypkedja förr så det slängde jag fram, och det blev en liten utmaning :-) Sen att ta av vantar å så är kul. Tänk ut vad du skulle behöva hjälp med om du saknade en arm typ.

En annan grej som är roligt är en sån där barnleksak, som en kon med ringar man trär över. Dvs hunden ska trä på ringarna! Det är roligt, och tar ju ett litet tag :-)Kram

2012-04-24 | 09:56:04 http://duke.bloggagratis.se
Från Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Åhhh vad kul med första puffen. Visst är det häftigt.

Jag tycker det är jätte fina namn och absolut ska ni ta de som ni tycker.Milton heter min son men det vet du redan =) Det var lite så att andra tyckte det var konstigt i början

(hästen Milton förknippades) men jag ÄLSKAR OCH HAR ALLTID ÄLSKAT det. Min MILTON ♥Ta hand om dig så hörs vi.

Allt kommer bli kanon.♥ Kram

2012-04-25 | 01:17:54 http://wiilow.blogg.se/
Trackback
RSS 2.0