.

NätshoppingKommentarer

Spara mina uppgifter!

« Namn

« Mail (publiceras ej)

« Hemsida


Från MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Tusen tack :) jag vet ej, sj?

2012-04-24 | 17:03:37 http://mooollys.blogg.se/
Från Rebecca

Nämen se där! Vad trevligt då är ju du insatt i närke haha :) Trivs du där du bor nu då? :)Nej men visst är det så,tror på att lugna sig och lyssna på kroppen ,har man för ont kanske man inte ska motionera på det viset,men inte är man sjuk för man är gravid. Min mormor sa alltid att när man är gravid ska man promenera mycket ,då går det lätt att få ut bebisen! får väl tro på det ;)

2012-04-24 | 17:42:53 http://bebislangtan.blogg.se/
Från MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Hoppas du får en fortsatt fin tisdagskväll :)

2012-04-24 | 20:23:47 http://mooollys.blogg.se/
Från ROXANNA - Kamp efter Cancern

hej :) tusen tack snälla du :)

jag har faktiskt inte så mkt tips förutom ganska basic kläder som jag kör med, jag har själv letat efter ett bar snygga byxor. har dock bara hittat träningsbyxor som är hög i midjan, faktiskt rätt bra och snyggt om man vill ha som leggings :)

2012-04-24 | 22:19:27 http://roxxanna.se
Från ROXANNA - Kamp efter Cancern

hehe ja se där vad olika det kan vara :D fast blir man kallad stor vill man ha liten och tvärtom hehe. men jag hoppas han mår bra i magen min bara :/

kramar

2012-04-24 | 22:38:10 http://roxxanna.se
Från || mannen som kan prata om hundar ||

Det var fina klänningar, så det kommer nog att bli jättebra! :)Sv: Det finns text också som visas direkt under bilden när man klickar på rubriken - klickar man på "kommentarer" hoppar sidan ner lite och man kan missa texten :)

2012-04-25 | 05:10:52 http://www.henrikolsson.eu
Från Jennie och Rocky

Okej, men då ska jag prova utan godis. Belönar du efter momentet istället då med bara rösten eller?Jaa godisförbud är ett moment på kursen jag går. Man sätter ner hunden på sin vänstra sida och kastar en godis rätt nära hunden. Hunden får bara ta godiset om det söker kontakt. Andra steget är att lägga en godishög på backen och sedan gå förbi. Här gäller även det om att hunden ska ha kontakt innan den får ta, alltså fråga om lov :)Vi har ju aldrig vart bestämda på den punkten när de gäller matskålen, då han alltid har varit kinkig med maten. Och vi vill inte späda på kinkigheten. Så han är lite trög i starten, men efter ett nej så fattar han :)

2012-04-25 | 07:43:13 http://fancyrocker.blogg.se/
Från En chic mammas bekännelser

roligt att du är med, vinnarna presenteras i kväll :)ååh vad härligt :D här är det med mycket bättre väder än tidigare i veckan :) tack vad snäll du är :D hon är allt mitt lilla charmtroll.händer resten av dagen ? :)

2012-04-25 | 13:47:36 http://frureinhold.se
Från Novembersara - i väntan på majbebis

SV; Nej nu är det inte långt kvar, känns dock som en evighet ;pÅh, det är så sjukt svårt med kläder! Jag har inte blivit så större på benen, kan fortfarande ha mina gamla jeans, bara det att det är liite svårt att knäppa med magen i vägen! ;) Ska på bloggfest på lördag och har INGEN aning om vad jag ska ha på mig, man passar ju inte i allt som höggravid!

2012-04-26 | 09:58:19 http://novembersara.blogg.se/
Från Yohanna i Las Palmas

Fina klänningar. Ser ut som bra efter-gravid-modeller ;)Hälsningar

Yohanna

Trackback
RSS 2.0