.

Kg ska bort!Kommentarer

Spara mina uppgifter!

« Namn

« Mail (publiceras ej)

« Hemsida


Från Petra Lindroos

Jag gick ner snabbt undertiden jag amma. Sen höll jag det hela mamma ledigheten då jag gick så mycket. MEN när jag börja jobba! Då gick jag upp igen. Men så är jag drygt 10 år äldre än du också ha haha. Kram

2012-10-13 | 09:40:43 http://enfamiljmångaviljor.se/
Från Jennie

Hej !
Gick upp 15 kilo på hela graviditeten men utvecklade ett sjukligt sockerberoende under grav så det är väl mest det man får kämpa med nu . 13 kilo gick jag ner första två veckorna och efter det 2-3 kilo till under amningsperioden. Har gått upp 5-6 kilo igen (det är 3 år sen förlossningen) men lyckas numera ta mig neråt , är ungefär 3 kilo ifrån startvikten men vill gå ner 5-6 kilo för att vara nöjd .
Det är evigt kämpande , men jag försöker mest tänka på sockerkonsumtionen och att röra på mig mycket . Bara promenader .

Du ska inte fokusera så mycket på vikten och sådär INNAN du varit på efterkontroll och du har reparerat dig riktigt efter förlossning . Det stjälper mer än vad det hjälper så inte FÖR långa promenader och använd gärna stödbälte fortfarande om du har det sen graviditeten!

/ Jennie

2012-10-16 | 15:47:14 http://www.mammatillvidar.blogg.se
Trackback
RSS 2.0