.

Lyckades igenKommentarer

Spara mina uppgifter!

« Namn

« Mail (publiceras ej)

« Hemsida


Från Emelie

Jag har en Brio Sing! ÄLSKAR DEN! Tycker att alla Brios är superduper bra!

Skönt att ni får sova!
Jag har haft turen att alla mina tre har "gillat" att sova :-)

Kram

2012-10-24 | 20:13:48 http://undermyumbrella.se
Från Anna

Fick ni inte fart på min? Skumt isf... Jag har en Brio Nova-06 som jag har haft till alla tre, jag bara älskar den..
Skönt att han har börjat sova nu, mina två äldsta vaknade varannan timme på nätterna upp till 6 mån innan det vände så när Kerstin förddes så trodde jag att det var ngt fel på henne för hon vaknade bara 2 ggr per natt:)

Svar: lyckas inte få laddning på den ena. Och sambon sa att nytt batteri kosta mer än en ny typ så de blev en ny istället.
Varje timme i 6 mån o jag är bortskämd de hör jag de. Ännu en natt i sin säng jag är i chock. Men nöjd över att vi får sova:)
Våran Lycka

2012-10-24 | 22:25:59 http://trissmamman.blogg.se
Från Vickan

Gud va duktig han är :) stora killen !!!!

Vi saknar er <3

Svar: Och vi er<3
Våran Lycka

Från Anna

är det den med bas som inte laddar? Undrar om det är jag som blandat ihop laddsladdar tro?? jaja skitsamma har du satt över pengar annars så kan du ju strunta i det så hämtar jag den. Och har du hunnit det så får du tillbaka dom:)

Svar: Jag satte över samma dag då du lämna den. Vet inte vad kruxet är den vägrar ladda iaf:)
Våran Lycka

2012-10-25 | 05:44:03 http://trissmamman.blogg.se
Från Petra Lindroos

Vi klarade oss med bara 1 vagn vilket verkar vara unikt idag då jag ser och hör hur de byts mm. Vi kanske var snåla men vi tycker att 12 000:- för en vagn är skit dyrt så vi valde med omsorg och shit vad nöjda vi var. Kände aldrig att jag ville ha en annan vagn. Vi hade Urban Jungle 3 hjul vilket var hur smidigt som helst när man hade hunden i andra handen och inne i affärer slapp trycka ner svänga hela tiden bara vippa åt ena hållet. Stora hjul gjorde att den var jätte praktisk på vintern i snömodd mm det var snörrika vintrar när vi gick med vagn. Lycka till Kramis

Trackback
RSS 2.0